Nemzeti Tehetség Program NTP-TFJ-20 Pályázat

A Nemzeti Tehetség Program keretében kiírt NTP-TFJ-20 pályázatra intézményünk által kidolgozott pályázati anyag rövid leírása.

 

Tájékoztató

az NTP-TFJ-20 – 0014 azonosító számú pályázatról

                      

 

A Nemzeti Tehetség Program keretében kiírt NTP-TFJ-20 pályázatra intézményünk által kidolgozott pályázati anyag rövid leírása:

Iskolánk a pályázaton belül olyan eszközökre pályázott, melyek nagymértékben segítik a tehetséges tanulók fejlődését, és kibontakozását, mint az alap órákon, mint az informatika szakkörök keretein belül. Már az alsó tagozatos tanulók is megismerkedhetnek a programozással a Bee-Bot robotok segítségével. Ezek után a felső tagozaton a beszerzett eszközök segítségével közelről megismerkedhetnek a microbit kódolással, a BBC micro:bit Starter készlet és a  BBC micro: Bit Ring: Bit V2 eszközökön keresztül. Elmélyedhetnének a 3D nyomtatás világában Creator Pro Felhasználóbarát Dual Extruder zárt építőtérrel rendelkező nyomtató segítségével. A digitális technikák iránt érdeklődők mindezek mellett csatlakozhatnának egy induló szakkörhöz, ahol egy Canon EOS 850D fényképezőgép segítségével nem csak az iskolai rendezvényeket örökíthetnék meg, hanem elmélyedhetnének a fotózás és a képszerkesztés világában.

Pályázatunkat 1.650.000.- Ft értékben támogatásra alkalmasnak nyilvánították.

Kapcsolódó galéria

Nemzeti Tehetség Program NTP-TFJ-20 Pályázat

Pályázatok

Logo ESZA
Örökös ökoiskola
Logo Határtalanul
Logo NTP
Okosan a pénzzel!
Csodaszarvas
Örökös Boldog Iskola
Erzsébet tábor
A Magyar Judo Szövetség iskolai judo programjának partneriskolája
Határtalanul pályázat